Директно

Можете да вземете поръчаните продукти директно от гр. Разлог
Моля, обадете се предварително по телефон: 0878297375

Доставка с куриерска служба Еконт (България)

Доставката се извършва чрез куриерска служба Econt. Стойността на доставката зависи от актуалните цени на куриерската служба, тегло и място на получаване (офис или адрес)

Времето за изработката и стандартна доставка е от 3 до 5 работни дни.

Очаквайте съобщение (SMS/email) от куриера за приемане на пратката.

При възникване на неточности в информацията към поръчката или допълнителни въпроси, наш сътрудник ще Ви потърси на телефонния номер, оставен при оформянето на поръчката.

При липса на техническа или физическа възможност за извършване на доставката екипът на Laserdecor BG си запазва правото да откаже определени заявки и да не ги потвърди. Всеки клиент направил заявка, която не може да бъде извършена ще бъде писмено информиран до 24 часа след получаване на запитването през сайта на Laserdecorbg.com

 

Плащане

Плащането става с наложен платеж при получаване на пратката.

 

Връщане

Ако по някаква причина не сте доволни от артикулите, които сте получили и искате да ги замените или върнете.

– Може да го направите в 14 дневен срок от датата на получаването на пратката, като ни уведомите на телефон: 0878297375 или email: laserformbg@gmail.com

* Потребителят няма право да откаже продукт с добро качество, с индивидуално определени свойства, ако посоченият продукт може да се използва изключително от потребителя, който го закупува (забележка: ако продуктът е персонализиран и направен по индивидуална поръчка, Чл. 57 от ЗЗП))

– Артикулите могат да бъдат върнати или заменени само, ако
се запази потребителски свойства, както и документ, потвърждаващ факта и условията за покупка на посочените стоки (касова бележка / фактура).

– Транспортни разходи за връщане на стока са за сметка на клиента,като и при замяна на стока по желание на клиента.

Моята количка
Количката ви е празна.

Изглежда, че все още не сте направили избор.